Disneyland met de kinderen

Wat is er nu leuker dan een paar dagen met de kinderen naar Disneyland Parijs? Hier zullen zelfs ouders zich weer jong voelen! Een bezoek aan Disneyland is een magische ervaring. In het park zijn vele attracties te vinden voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden. Bovendien kunt u er alle faciliteiten vinden die u nodig heeft voor uw kinderen: buggy’s, aankleedtafels, magnetrons en schommelstoelen. Er zijn zelfs speciale Baby Care Centres waar u ook luiers en babyvoeding kunt kopen en er zijn meeting points voor kinderen die hun ouders zijn kwijtgeraakt. Er zijn vele services om het u allemaal zo gemakkelijk mogelijk te maken. Tenslotte heeft u met kinderen al genoeg aan uw hoofd. Boek ook zo’n leuke kindvriendelijke vakantie naar Disneyland!

Disneyland staat nooit stil: ieder jaar komen er weer nieuwe attracties en shows bij. Dat is ook een van de redenen dat mensen altijd weer terugkomen naar Disneyland. Het is vrijwel onmogelijk om in een dag alles te zien en te doen. Daarom wordt een bezoek aan Disneyland vaak gecombineerd met een of meerdere overnachtingen. U kunt een bezoek aan het park tevens combineren met een bezoek aan de Disney Studio’s. Duur hoeft een bezoek aan Disneyland met de kinderen niet te zijn: kinderen tot en met 6 jaar hebben gratis toegang en verblijf!

Wat overnachten betreft, u kunt kiezen uit vele verschillende kindvriendelijke Disney Hotels en vakantieparken. Voor elk budget is er wel een optie. In Disney’s Hotel Cheyenne waant u zich in het Wilde Westen. Wanneer u kiest om te verblijven in een blokhut op de Davy Crockett Ranch, krijgt u er zelfs een paard en wagen bij! Verblijft u liever in luxe, dan kunt u ervoor kiezen om te overnachten in Disney’s viersterren Hotel New York.

Dit bericht is geplaatst in Kindervakantie, kindvriendelijke vakanties, populair. Bookmark de permalink.