Kindvriendelijke vakantieparken

Landall Green Parks beschikt over meer dan 65 vakantieparken in Nederland, maar zijn ook in onze buurlanden vertegenwoordigt. Alle parken zijn gericht op families en gezinnen met kinderen, dus u kunt ervan uitgaan dat u er alles vindt wat u nodig heeft voor u en uw kinderen. U heeft de mogelijkheid een speciale kinderbungalow te boeken. Deze kinderbungalows zijn extra veilig ingericht en daarnaast standaard voorzien van alle kindvriendelijke faciliteiten die u en uw kinderen thuis ook gewend zijn.

Center Parcs heeft verschillende vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Er is een ruime keuze aan accommodaties. Bungalows, woonboten, boomhuizen, maar ook kindercottages. De kindercottages zijn geschikt voor 4 tot 8 personen en van alle gemakken voorzien. Elk park beschikt over een breed aantal kindvriendelijke faciliteiten en activiteiten.

Op de kindvriendelijke camping van het attractiepark Duinrell in Wassenaar zijn tal van faciliteiten voor de allerkleinsten. Er zijn zelfs Nijntje Stacaravans, welke van alle gemakken voorzien zijn. Er is een babykamer (in Nijntje-stijl ingericht uiteraard) met een ledikant, commode en badje en verder zijn er nog allerlei handige zaken zoals een magnetron en een flessenwarmer. De tuin beschikt over een Nijntje speelhuisje. In het attractiepark zelf zijn ook veel attracties te vinden voor jonge kinderen.  Daarnaast ligt het strand op nog geen 4 kilometer afstand van de camping.

Het attractiepark Slagharen is een ware belevenis voor jong en oud. Er is zoveel te zien en te beleven, dat je aan een dag simpelweg niet genoeg hebt. Gelukkig bevindt zich er ook een vakantiepark waar men een of meerdere overnachtingen kan boeken. In het vakantiepark heeft u de keuze uit vele vormen van kindvriendelijke accommodaties. Luxe bungalows, simpele blokhutten, een plaatsje op de camping of zelf een overnachting in een echte wigwam, het is allemaal mogelijk.

Dit bericht is geplaatst in Kindervakantie, kindvriendelijke vakanties, vakantie met kids, vakantieparken. Bookmark de permalink.