Kindvriendelijke vakantie

Naar de camping met kinderen
Kamperen met kinderen is nog steeds erg populair. Voor kinderen is er namelijk niets heerlijker dan de hele dag in de buitenlucht te zijn en in de natuur te spelen. En in een tentje slapen is een groot avontuur! Wanneer u plant om met uw kinderen te gaan kamperen, is het wel zaak dat u van tevoren nagaat of de camping van uw keuze wel kindvriendelijk is. Vooral als u met jonge kinderen op reis gaat, is het fijn als de camping over bepaalde faciliteiten beschikt. Wij hebben voor u een aantal populaire kindvriendelijke campings op een rijtje gezet.

Populaire kindvriendelijke campings
Ook als u met u kinderen naar het buitenland wilt, zijn er genoeg keuzes met betrekking tot kindvriendelijke vakanties. De campings van Petit Paradis zijn een onderdeel van Eurocamp en speciaal gericht op gezinnen met kleine kinderen. De Petit Paradis campings beschikken over alle eigenschappen die kindvriendelijke campings moeten hebben. De campings zijn veilig, zonder open water of druk verkeer, er zijn vele activiteiten voor kinderen zoals zwemles, en alle faciliteiten die u als ouder nodig heeft. U hoeft dus niet alles van huis mee te nemen, en dat scheelt een hoop gesjouw! Op de meeste campings van Petit Paradis is ook een oppasservice aanwezig. De campings van Petit Paradis zijn te vinden in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Spanje. Keuze te over dus!

Camping Les Jardins d’Elsa in Frankrijk is erg populair bij gezinnen met jonge kinderen. De kindvriendelijke camping is gelegen op een rustig en veilig terrein. Het strand ligt op loopafstand, maar u kunt ook op de camping zelf verkoeling zoeken in het zwembad. Er worden tal van activiteiten georganiseerd, dus de kids zullen zich geen moment vervelen! Er is een speeltuin, en men kan er tafeltennissen, mountainbiken en voetballen.

Dit bericht is geplaatst in Camping, Kindervakantie, kindvriendelijke vakanties, populair. Bookmark de permalink.