Populaire bestemmingen kindervakantie

Er zijn ontzettend veel populaire bestemmingen wanneer het gaat om een vakantie met kinderen. Daarom heb ik de leukste bestemmingen voor je op een rijtje gezet. Hier vind je de leukste vakanties in binnen- en buitenland.
Wat dacht je van een kindervakantie in Hotel KidsWorld Aqua Fantasy in Turkije? Dit vijfsterren hotel in Kusadasi is een topbestemming voor het hele gezin en ideaal als kindervakantie.

Je kunt je uren vermaken in het gigantische waterpark met negen zwembaden. De Nederlandstalige animatie laat de kinderen genieten van de meest doldwaze avonturen in en om het hotel.

Een andere leuke vakantie met de kinderen gaat naar Perle Resort en Spa in Trianda, Griekenland. Vele glijbanen zorgen voor uren waterpret voor kinderen en volwassenen en de dagen en avonden worden gevuld met entertainment voor jong en oud. Het animatieteam zorgt ervoor dat de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen in dit luxe resort.

Tot slot een aanrader op het prachtige CuraƧao. Appartement Chogogo Resort in Jan Thiel Baai is uiterst geschikt als bestemming voor een geslaagde kindervakantie. Hier vind je de Nederlands Barkie Kids Club. Dit driesterren resort heeft alles waar kinderen van dromen, waaronder waterpret, speelpret en avonturenpret. Dit is slechts een greep uit de populaire bestemmingen onder de kindervakanties.

Heb jij nog andere toplocaties waar je met kinderen naar toe kan gaan op vakantie? Laat het weten via een reactie!

Dit bericht is geplaatst in Kindervakantie, populair, vakantie met kids. Bookmark de permalink.